kenteken-info.nl | inruiltaxatie.nl | tellerrapport.nl

Veelgestelde vragen

Is inruiltaxatie.nl onafhankelijk?

Inruiltaxatie.nl is volkomen onafhankelijk. Er zijn geen afspraken met autogarages of andere leveranciers. Ook kent inruiltaxatie.nl geen andere inkomsten dan de inkomsten per aangeboden waarderapport.

Hoe actueel is de informatie in het waarderapport?

De uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaalt door vraag en aanbod. En de automarkt is continu en volop aan veranderingen onderhevig. Inruiltaxatie.nl verzameld de meest recente gegevens die er beschikbaar zijn en stelt op basis daarvan de waarde van een auto vast. Het is goed om te weten dat de meeste dataleveranciers van inruiltaxatie.nl dagelijks hun informatie bijwerken.

Hoe komt de waarde nu eigenlijk tot stand?

Op basis van verschillende gegevens wordt de waarde van een auto door inruiltaxatie.nl bepaalt. Op basis van het kenteken worden de gegevens van de auto vastgesteld. En hierna wordt er gezocht in alle gegevens wat een correcte waarde is. Hiervoor worden meerdere bronnen geraadpleegd.

Hoe betrouwbaar is de waardebepaling?

Inruiltaxatie.nl bepaalt op basis van het kenteken en de kilometerstand wat de waarde is van een auto. Dit gebeurt op basis van vele gegevens van inruilwaardes en verkoopwaardes van soortgelijke auto's. En op basis van deze gegevens wordt er een indicatie van de waarde van uw auto afgegeven. De uiteindelijke waarde van uw auto is natuurlijk ook afhankelijk van de staat waarin uw auto zich bevind en mogelijk de garantie die u op een auto krijgt of geeft. Met de waardebepaling van inruiltaxatie.nl ontstaat er een goede uitgangsmogelijkheid om een realistische waarde van een auto te bepalen.

Wat als de werkelijke waarde sterk afwijkt van de waardebepaling van inruiltaxatie.nl?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de waardebepaling van inruiltaxatie en de werkelijke waarde afwijken. Dit zit hem vooral in zaken waarover inruiltaxatie.nl geen informatie heeft gekregen en ook niet kan verwerken in haar waardebepaling van een auto. U kunt hierbij denken aan de garantievoorwaarden, de staat waarin de auto zich bevind en de mogelijke marge op de te kopen auto (als u uw auto inruilt).

Waarvoor is mijn e-mailadres nodig?

Om u het waarderapport toe te zenden hebben wij uw e-mailadres nodig.

Waarvoor is mijn volledige naam nodig?

Om het rapport een persoonlijke tint te geven en om te weten naar wie wij het rapport verzenden is uw voornaam en achternaam nodig.

Waarom heeft u de kilometerstand van de auto nodig?

Als u de huidige kilometerstand invult kunnen wij op een meer nauwkeurige wijze de waarde van een auto bepalen.

Waarom moet ik betalen voor een waardebepaling van een auto?

Om zorgvuldig de waarde van een auto te bepalen verzamelen wij vele gegevens van waarden van auto's. Hiermee zijn kosten gemoeid.

Het rapport heb ik nog niet ontvangen!

Als u het rapport binnen vijftien minuten nog niet heeft ontvangen dan raden wij u aan om uw spam folder of ongewenste email map te bekijken. Indien het rapport hier niet bij zit verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

Ontdek de waarde van uw auto! Snel & gemakkelijk!

Voor slechts € 4,95 ontdekt u binnen enkele minuten de waarde van uw auto. Het enige wat u hoeft te doen is uw kenteken in te vullen! Wij doen de rest.