kenteken-info.nl | inruiltaxatie.nl | tellerrapport.nl

Een waardebepaling laten doen? Of een auto taxatie?

Wat is het verschil nu tussen een waardebepaling en een auto taxatie? Bij beide krijgt u een indicatie van wat uw auto waard is. Hoewel er natuurlijk op het eerste gezicht weinig verschil zit in een waardebepaling of een auto taxatie, aangezien ze beide de waarde van uw auto weergeven. Is er natuurlijk wel een verschil. Want bij een auto taxatie wordt de taxatie bepaalt. En dit is een sterke indicatie van wat uw auto waard is. Bij een waardebepaling wordt naar minder factoren gekeken en sneller en ook meer met een natte vinger een waarde bepaald. Daarnaast is een taxatie rapport natuurlijk een officieel document. Een document dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld de verzekering en ook bij het aangaan van een lening of bij het verpanden van een auto. Een waardebepaling wordt puur en alleen gebruikt om de waarde grofweg te bepalen van de auto.

De inruilwaarde van uw auto!

Naast de taxatiewaarde en de waardebepaling is er ook nog de inruilwaarde van uw auto. En deze kan afwijken van zowel de waardebepaling als van de taxatiewaarde. Het is werkelijk ongekend! Immers bij de inruilwaarde van uw auto wordt er ook nog rekening gehouden met de auto die u wilt gaan kopen. En als hier een goede marge op zit dan kan de inruilwaarde zomaar hoger zijn dan de taxatiewaarde of de waardebepaling! En dan is een verkoop vaak ook snel gemaakt. Want dan wil men zelf de auto niet meer gaan verkopen om de consumentenprijs te krijgen voor de auto.

Hoe weet u binnen een paar minuten wat uw auto waard is?

Om toch al snel een indicatie te krijgen van de waarde van uw auto kunt u het beste een waardebepaling op basis van een kenteken check doen! Bij uw kenteken worden dan de gegevens gezocht als het merk auto en het model. En op basis van een koerslijst wordt dan de waarde van uw auto bepaald. U heeft dan vaak binnen enkele minuten al een goede indicatie van wat uw auto waard is. En met die informatie kunt u dan aan de slag!

Uw auto verkopen!

Ook kunt u dan op basis van de dagwaarde van de auto besluiten om de auto te koop te zetten. Of om de auto toch maar in te ruilen. Het inruilen van de auto kan soms interessanter zijn dan hem zelf verkopen. Dat hebben we hierboven al aangetoond.

Wacht niet langer!

Ontdek nog nu wat de waarde is van uw auto. Een snelle waardebepaling op basis van een kenteken check is snel gemaakt en de kosten zijn in verhouding tot een auto taxatie werkelijk peanuts.

Ontdek de waarde van uw auto! Snel & gemakkelijk!

Voor slechts € 4,95 ontdekt u binnen enkele minuten de waarde van uw auto. Het enige wat u hoeft te doen is uw kenteken in te vullen! Wij doen de rest.