kenteken-info.nl | inruiltaxatie.nl | tellerrapport.nl

Uw auto inruilen of zelf verkopen?

Het is vaak een afweging die u moet maken als u besluit om een andere auto te nemen. U kunt uw auto zelf gaan verkopen of u kunt hem gaan inruilen. Het is dan echter wel van belang om te weten wat uw auto waard is!

De inruilwaarde van uw auto

Natuurlijk kunt u naar een autobedrijf gaan om daar te vragen wat ze voor uw auto gaan geven als inruilwaarde als u bij hun een andere auto gaat kopen. Op die manier heeft u een indicatie van de waarde van uw auto. Vaak gebruikt men bij het autobedrijf een koerslijst om zo de dagwaarde en de inruilwaarde van de auto te kunnen bepalen. Ook is het vaak van belang om te weten op welke auto u uw auto inruilen wilt.

De verkoopwaarde van uw auto!

Als u uw auto wilt gaan verkopen dan is het van groot belang om een correcte vraagprijs vast te stellen. Een te hoge vraagprijs zal veel kopers afschrikken en bij een te lage vraagprijs snijd u zichzelf in uw vingers.

Uw auto laten taxeren!

Als u naar een taxatiebureau gaat kunt u uw auto laten taxeren. Er zijn ook keuringsstations die dit voor u kunnen doen. Op basis van de koerslijst en de staat waarin de auto zich bevind zal de taxateur een taxatiewaarde geven aan uw auto. En op basis van die taxatiewaarde kunt u de vraagprijs bepalen.

Sneller en gemakkelijker de waarde van uw auto bepalen?

U kunt ook via een kenteken check de waarde van uw auto opvragen. Op basis van een koerslijst en de oorspronkelijke cataloguswaarde wordt dan bepaalt wat de huidige dagwaarde van uw auto mag zijn. Op basis van de staat waarin uw auto zich bevind en de mogelijk onderhandelingsruimte die u verwacht kunt u dan de vraagprijs bepalen. Dit gaat snel en gemakkelijk en is voor iedereen te doen! Zelfs de koper kan dit doen en zien dat u een correcte vraagprijs heeft vastgesteld.

Ontdek nog vandaag wat de verkoopprijs van uw auto mag zijn! En doe gewoon een kenteken check om de actuele marktwaarde van uw auto te ontdekken.

Ontdek de waarde van uw auto! Snel & gemakkelijk!

Voor slechts € 4,95 ontdekt u binnen enkele minuten de waarde van uw auto. Het enige wat u hoeft te doen is uw kenteken in te vullen! Wij doen de rest.