kenteken-info.nl | inruiltaxatie.nl | tellerrapport.nl

Wat is uw auto waard?

Als u een andere auto wilt gaan kopen dan is het van groot belang om een goede prijs voor uw oude auto terug te krijgen. Echter wat mag u voor prijs verwachten voor uw oude auto? U bent altijd zuinig op uw auto geweest en wilt er natuurlijk wel een eerlijke prijs voor ontvangen. Het is daarom altijd een verrassing als u naar een autodealer gaat en deze u verteld wat u voor uw huidige auto mag verwachten als u deze inruilt. Zal de prijs u verrassen in positieve of negatieve zin? Het is allemaal mogelijk!

Wees voorbereid en weet vooraf wat uw auto ongeveer waard is!

Zorg dat u van tevoren de taxatiewaarde van uw auto ongeveer weet. Een indicatie op basis van de kilometerstand, het kenteken en op basis van een koerslijst kan al snel de dagwaarde voor u afgeven. En afhankelijk van de huidige staat van de auto kunt u hier wat bij optellen of juist van aftrekken. Wees hierbij wel zo neutraal mogelijk. Het is immers uw auto en u kunt hier wel eens emotioneel verbonden aan zijn. En dat kan de daadwerkelijke waarde van de auto nog wel eens benvloeden. U wilt natuurlijke een goede prijs, maar het is wel belangrijk om realistisch te blijven.

Wilt u een exacte waardebepaling van uw auto?

Dan kunt u het beste een taxatie laten maken van uw auto. U krijgt dan een volledig taxatie rapport erbij en weet dan precies wat de taxatiewaarde is van de auto. Met het taxatie rapport van de auto in de hand kunt u vervolgens naar de autodealers gaan en ze om de oren slaan als ze minder voor uw auto geven dan op het taxatie rapport staat weergegeven als taxatiewaarde.

Een goede auto taxatie!

Als u een goede auto taxatie laat uitvoeren dan kan dit wel eens veel geld voor u waard worden. Want mogelijk krijgt u met het taxatie rapport in de hand veel meer geld voor uw auto bij het inruilen, dan dat u in eerste instantie had verwacht. Ook heeft u nu zwart op wit staan wat de auto waard is en dat is natuurlijk wel geweldig!

Laat nog vandaag een waardebepaling doen voor uw auto. En dit kan met of zonder auto taxatie rapport zijn!

Ontdek de waarde van uw auto! Snel & gemakkelijk!

Voor slechts € 4,95 ontdekt u binnen enkele minuten de waarde van uw auto. Het enige wat u hoeft te doen is uw kenteken in te vullen! Wij doen de rest.